Geavanceerde technologie
Gebruiksvriendelijke automaten
Eigen productie

Een betaalsysteem op maat

Bent u op zoek naar een betaalsysteem op maat van in uw bedrijf of voor op evenementen? Automation Europe biedt betaaloplossingen voor elke sector. Ga voor een uniek en toekomstgericht betaalsysteem op maat en help klanten verder vanop afstand. Ontdek bij ons de betaalsystemen die u nodig heeft.

Meer informatie over een betaalsysteem op maat?

Kies voor een betaalsysteem op maat van uw bedrijf

Heeft u maar een beperkte ruimte om uw betaalautomaat neer te zetten? Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen specifieke behoeften heeft en daarom bieden we telkens een betaalsysteem aan dat perfect is afgestemd op uw bedrijf. Bij ons kan u kiezen of u uw klanten laat betalen met een cashless betaalsysteem of contant. Als u kiest voor een cashless betaalautomaat hoeven uw klanten niet met wisselgeld om te gaan en betaalt de klant steeds gepast. Uw klanten hoeven geen extra ritjes te maken naar de bank om wisselgeld in te slaan of eindeloos te zoeken naar geldautomaten om toch maar genoeg cash op zak te hebben. Of u nu een winkelcentra heeft, een softwarebedrijf runt of een dienstverlener bent, wij bieden met ons betaalsysteem een oplossing aan voor iedereen..

Vraag uw offerte aan

Met onze betaalautomaten voor bedrijven bieden wij u betaaloplossingen! Ons betaalsysteem op maat is de kassa van de nieuwe generatie die klanten toelaat om te betalen zoals zij wensen. U neemt eenvoudig contact met ons op bij vragen. Vraag vandaag nog uw offerte bij ons aan en stuur een e-mail naar info@automation-europe.net.