Geavanceerde technologie
Gebruiksvriendelijke automaten
Eigen productie

Een jetonautomaat huren

Wilt u indruk maken op uw klanten door een jetonautomaat te huren? Deze revolutionaire betaalervaring stelt klanten in staat snel en gemakkelijk te betalen. Bij Automation Europe zien wij toekomst in onze jetonautomaat die u kan huren bij ons. Met zijn futuristische design en technologie trekt hij onmiddellijk de aandacht van uw klanten.

Meer informatie over een jetonautomaat huren?

Een jetonautomaat huren voor in de horeca- en evenementensector

Een jetonautomaat is simpel, efficiënt en snel. Daarnaast kan u kiezen om onze betaalautomaat te huren, of te kopen als u liever geen maandelijks bedrag betaalt. Toch is een jetonautomaat huren geen slecht idee, omdat dit betaalsysteem met jetons zeer geschikt is als u een winkelcentrum of discotheek heeft, of een evenement wilt organiseren. Heeft u dus een bedrijf? Dan hebben wij betaalautomaten voor u beschikbaar waar u met plastic jetons kan betalen. Wenst u graag ook een betaalautomaat voor in uw carwash? Dan bent u hiervoor ook aan het juiste adres bij ons.

De voordelen van een jetonautomaat

De voordelen van het huren van een jetonautomaat zijn eindeloos. Ten eerste kunnen uw klanten gebruikmaken van contactloze betalingstechnologieën, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen betalen. Dit vermindert de wachttijden in uw winkel of horecazaak, en verhoogt de klanttevredenheid. Wenst u liever een muntautomaat waar u uitsluitend met munten kan betalen? Dat kan natuurlijk ook! Ontdek al onze verschillende automaten en systemen.

Koop bij ons uw automaat

Verover de toekomst met een jetonautomaat. U kan vandaag nog een jetonautomaat huren of kopen door een offerte aan te vragen. Zo zet u uw bedrijf op de kaart als een trendsetter in de branche. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij u kunnen helpen. Stuur een e-mail naar info@automation-europe.net.